keyboard_arrow_down

 

Vi søger altid at producere til en bedre pris, men ikke for enhver pris!

 

G I V    T I L B A G E     T I L    N A T U R E N

Bæredygtighed

Vi insisterer på, at producere ansvarligt og med miljøet for øje.
Sådan har vi altid arbejdet, men det bliver mere og mere tydeligt, at vores klode kræver en hjælpende hånd.

Vi har benyttes os af flat packing siden 1989, hvilket har muliggjort vedligeholdelse og udskiftning af dele, minimeret CO2-emissioner under transport og nemt ved adskillelse og genbrug.

Vi sætter vores bæredygtige overbevisninger ud i livet. Ved at plante mindst 10.000 nye træer hvert år bidrager vi til balancen i det globale økosystem.

Vi søger altid at producere til en bedre pris, men ikke for enhver pris! Som en international virksomhed ser vi det som vores pligt at anvende bæredygtig praksis for at bidrage til bedre arbejdsforhold og et renere miljø for alle.

 

 

G I V    T I L B A G E    T I L    N A T U R E N

Støtte til FN's mål om en mere bæredygtig fremtid.

Vi ønsker et godt og varigt miljø - i sin bredeste definition. Derfor sigter vi efter at inkorporere SDG'erne i hele vores organisation, men som produktionsvirksomhed har vi fokus på to forskellige fokusområder.

SDG12, ansvarligt forbrug og produktion: Vi hjælper med at reducere forureningen, da alt genanvendeligt affald som pap, plastik, jern og metal adskilles og bruges i andre produktioner. Resterende, brændbart affald forbrændes i lavforurenende anlæg.
Ydermere er vores emballage reduceret til det minimum, der er nødvendigt for sikre transporten.

SDG 13 klimahandling: Vi er forpligtet til at hjælpe med at forbedre klimaet, og vi planter derfor årligt mere end 10.000 træer. Træer hjælper med at rense den luft, vi indånder, filtrere det vand, vi drikker, og giver levesteder til mere end 80 % af verdens jordbaserede biodiversitet. Vi anser det for vores pligt at hjælpe med at beskytte vores naturlige rigdom.

Vi prøver at benytte så få materialer som muligt til at lave vores sovesofaer med, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller holdbarheden. Ved at bruge færre materialer reducerer vi transportomkostningerne, da vi bruger mindre brændstof og arbejdskraft til at modtage materialer og sende produkter. Vores emballage er altid designet til minimal fragtpåvirkning og er derfor reduceret til det minimum, der er nødvendigt for sikker transport.

 

Fuldt tilpasselig med en bred vifte af komfort og finish

 

#ExpandYourLivingSpace

Følg os på Instagram innovationliving
 

keyboard_arrow_up