Kvalitet og holdbarhed betyder bæredygtighed

5 - ÅRS GARANTI 

Kvalitet og holdbarhed er omdrejningspunktet for vores design- og produktionsproces

Vi tilbyder 5 års garanti (læs venligst betingelserne for 5 års garanti nedenfor) på alle designs, livstidsgaranti på lameller og gear på alle sovesofaer i kategorien ”Multifunktionelle”. 

Vores sovesofaer er fremstillet med lang levetid og design for øje. For at sikre kvaliteten af ​​vores produkter, går vi ikke på kompromis med materialer eller processer og udfører systematisk test af såvel råvarer som de færdige produkter, inden de forlader vores fabrikker. 

Ofte opfattes sovesofaer som værende af dårlig kvalitet og design. Hos Innovation Living udfordrer vi konventioner, ved at gentænke, hvordan en sovesofa skal se ud. Vi flytter grænserne for at innovere compact living. Resultatet er en serie af modige, originale designs, der rummer det som Dansk Design er kendt for: Enkelthed, funktionalitet, komfort og kvalitet. 

Vores funktionelle dele er baseret på omhyggeligt testede mekanismer og den viden, vi har etableret, siden vi startede med at designe og producere sovesofaer i 1989. Da alle sovesofaer produceres på vores egne fabrikker, har vi den fordel, at vi hurtigt og nemt kan kontrollere og sikre vores strenge kvalitetstandarder. Udover vores høje interne standarder og for at sikre, at vi overholder de højeste industristandarder, udsætter vi os løbende for eksterne revisioner af vores produktionsfaciliteter. 

 

Du har 5 års garanti.

Garantien dækker materiale- og fabrikationsfejl i følgende komponenter i sovesofaerne og stolene: 

• Gear og mekanismer 

• Trærammer 

• Metalrammer 

• Fjeder-, latex- eller skumkerner af sovesofaer og stole 

Denne garanti gælder kun for privat/bolig brug. 

Vi skal bruge en kopi af den originale købskvittering som bevis på dit køb sammen med billeder/videoer, der tydeligt viser fejlen. 

Til sidst skal vi have et foto af kvalitetsmærket, der er placeret på indersiden af ​​produktet. 

Find venligst den nøjagtige placering af denne etiket i monteringsvejledningen til dine produkter. (Samlevejledning kan altid findes via vores hjemmeside her). 

Kvalitetsafdelingen hos Innovation Living vil undersøge reklamationen og efter eget skøn afgøre, om den er dækket af garantien og efterfølgende om den skal repareres eller udskiftes. 

Hvis reklamationen er dækket af garantien, vil Innovation Living dække omkostningerne af reservedele eller sørge for en tilsvarende erstatning, hvis varen ikke længere er tilgængelig. De fleste af vores sofaer sælges i separate dele, og vi vil gøre vores yderste for at begrænse udskiftninger til de relevante dele på grund af miljømæssige og økonomiske hensyn. 

 

Denne garanti gælder ikke for produkter, der er blevet opbevaret eller installeret forkert, brugt uhensigtsmæssigt, misbrugt, ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller rengøringsprodukter. 

Denne garanti dækker ikke normalt slid, snit, ridser eller skader forårsaget af stød eller uheld. 

Denne garanti gælder ikke, hvis produktet har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. 

Denne garanti dækker ikke følgeskader eller hændelige skader. 

I tilfælde af spørgsmål, kontakt venligst din lokale forhandler eller kontakt os via vores hjemmeside her

 

keyboard_arrow_up