Innovation Living - Care guide

Bemærk venligst!

Denne care guide er udviklet af professionelle møbelspecialister.
Vær opmærksom på, at følgende retningslinje er en anbefalet care guide til vedligeholdelse og bør følges på eget ansvar.

 • Undgå at placere møblerne direkte i sollys, da dette får materialer til at falme eller revne. Direkte sollys omfatter sollys, der kommer gennem vinduer
 • Placer ikke møblerne for tæt på et varmeapparat, da dette kan forvrænge materialet eller overfladefinishen
 • Stil ikke møblerne direkte op ad en væg
 • Farvede tekstiler kan smitte af
 • Hvis det er muligt, drej puderne regelmæssigt for at jævne slid og falme
 • Sørg for at holde almindelig luftfugtighed, hvor dine møbler placeres gennem regelmæssig ventilation
 • Innovation Livings møbler er ikke beregnet til udendørs brug. Vådt eller fugtigt miljø vil forårsage skade
 • Hold tekstilet rent for støv og snavs ved regelmæssig støvsugning.
 • Hvis møblerne får pletter af drikkevarer, mad osv., tørres pletterne straks af med en ren klud. Hvis det ikke fjerner pletten helt, påfør venligst mildt rengøringsmiddelskum med en blød børste og svamp i cirkulære bevægelser.
 • Det rene sted må kun tørres med en hårtørrer ved lav varme. Støvsug stedet, når det rene sted er tørt. Husk først at prøve på et lille ueksponeret område.
  For vanskeligere pletter som blod, olie, blæk osv. kontakt venligst et professionelt renseri.
 • Hold tekstilet rent for støv og snavs ved regelmæssig omhyggelig støvsugning, eller ved at bruge en blød børste. Fjern lette pletter med lunkent vand efterfulgt af en tør klud.
 • Brug kun vandbaserede rengøringsmidler, da rengøringsmidler indeholder kemikalier, der kan misfarve eller revne i overfladen.

Som andre naturlige materialer vil læder over tid falme ved at blive udsat for sollys og høj varme. Derfor bør møbler ikke udsættes for direkte sollys eller direkte varme fra varmeapparater. Generelt holder naturligt læder længere, hvis det rengøres og vedligeholdes regelmæssigt. Brug kun rengøringsmidler beregnet til lædermøbler.

Flere Innovation Living møbler har træben og/eller -arme. Da træ er et naturligt levende materiale, der fortsætter med at arbejde med tiden, ændrer dets farve og overflade sig alt efter brugen af ​​møblerne. Træ skal beskyttes mod direkte sollys for at reducere falmning.

 • Støv regelmæssigt af med en blød klud.
 • Brug aldrig skuremidler på metaloverflader.
 • Reparer beskadigede overflader med det samme for at forhindre korrosion.
 • Krom og rustfrit stål kan behandles og rengøres med et egnet rengøringsmiddel – kontakt venligst en ekspert for råd.

Innovation Livings madrasser udvikles løbende for at opnå en forbedret komfort.
Innovation Livings madrassortiment omfatter flere muligheder med forskellige komfort, hver en unik kombination af lag og materialer for at opfylde de fleste behov og brugssituationer.

Sammen med introduktionen af ​​'Collection 2019' er Classic-, Latex- og Springmadrasser i vores multifunktionelle produktkategori ændret fra at indeholde traditionelle bomuldslag til fiberfill.

Vær derfor opmærksom på, hvornår madrassen er købt. Madrasser købt før 2019 vil typisk indeholde bomuldslag, hvorimod madrasser købt efter januar 2019 vil indeholde fiberfill.

Fiberfill i Innovation Livings madrasser er udviklet til at forbedre komforten, længere holdbarhed og en mere miljøvenlig madras. Fiberfill er et stærkt materiale, der sikrer ens madrasform og en effektiv transport af fugt. Samtidig er fiberfill mere modstandsdygtig overfor f.eks. fugt, pletter og eventuel antændelse.

Sammensætningen af ​​madrasserne og dets fleksible materialer forbedrer madrassernes levetid og gør dem ideelle til brug i sovesofaer og senge med elevation. Fiberfill er desuden et lavt CO2-emissionsmateriale, der samtidig er genanvendeligt og Oeko-Tex certificeret. Det betyder mindre ressourceforbrug og sikrer en lettere madras.

Sørg for at slå let på madrassen jævnligt. Dette vil bevare madrassen i form og bevare dens komfort yderligere. Samtidig med dette skal du altid holde et anstændigt indeklima ved regelmæssigt at ventilere rummet, hvor møblerne er placeret, da høj luftfugtighed vil reducere madrassens holdbarhed og komfort. Kontakt venligst din lokale Innovation Living-forhandler for yderligere information om vedligeholdelse.

Innovation Livings madrasser har indtil ultimo 2018 indeholdt et bomuldslag. Hvis du har købt din madras efter 2018, bedes du læse ovenstående afsnit om ‘Fiberfill’.

Bomuld er et naturligt åndbart materiale, der hjælper med at justere kropstemperaturen, hvilket er afgørende for ordentlig søvn. Madrassernes sammensætning, unikke konstruktion og fleksible materialer gør dem ideelle at bruge i sovesofaer og senge med elevation. Innovation Living madrasser, der indeholder bomuldslag, anbefales jævnligt at slå let på madrassen for at udjævne fylderne og lufte bomuldslagene. Dette vil hjælpe madrassen med at være i form og bevare dens komfort yderligere.

Madrasser med et bomuldslag kan eventuelt afgive en karakteristisk bomuldslugt. Daglig ventilation vil få det til at forsvinde efter cirka 14 dage.

Sørg for altid at holde et anstændigt indeklima ved regelmæssigt at udlufte rummet, hvor møblerne er placeret, da høj luftfugtighed vil reducere madrassens holdbarhed og komfort. Kontakt venligst din lokale Innovation Living-forhandler for yderligere information om vedligeholdelse.

Vores hynder består af en blanding af fjer- og polyesterfyld. Disse kombineres for at sikre den bedste rygstøtte og komfort. Sørg for jævnligt at vende og slå hynderne let for at bevare form, fylde og komfort.

Alle hyndebetræk kan tages af og rengøres. Kontakt venligst et professionelt renseri.

For at lette transporten har vi vakuumpakket vores hynder. Dette får fyldet til at se mindre fyldigt ud. For at få puderne i form skal du fjerne plastikken og fnug puden op, indtil fyldet er fyldigt og elastisk. Hvis det er nødvendigt og muligt, gentag dette et par gange i løbet af de næste par dage. Reguler hjørnerne på puden, så fyldet fordeles jævnt; til sidst lægger du puden ind i betrækket. Husk at fluffe puden op jævnligt for at bevare dens form. Hold rummet ventileret for at undgå fugt og dermed forlænge pudernes holdbarhed.

Kontakt kundeservice

 • Telefon+45 8643 8211
 • Mailmail@inno.dk
 • Mandag - Torsdag 8.00 - 16.00
  Fredag 8.00 - 15.00

Adresse

Innovation Living A/S
Blommevej 38
8930 Randers

Kom i kontakt med Innovation Livings kundeservice

keyboard_arrow_up