H I S T O R I E

Innovation Living™ er en dansk møbelvirksomhed bygget på den stolte danske tradition for møbeldesign. 

Vi mener, at form og funktion skal gå hånd i hånd for at skabe innovative, holdbare designs til hverdagsbrug. 

Siden 1989 har vi dedikeret os til design og udvikling af multifunktionelle sovesofaer, men det hele startede i 1971 med en god idé i flower power generationens ånd - sækkestole af grundlæggeren Flemming Højfeldt. Efterhånden som konceptet voksede, blev Innovation Living™ belønnet med adskillige designpriser og indgik i et meget frugtbart samarbejde med den berømte danske designer, Verner Panton. 

I dag er vi stolte over at kunne kalde Innovation Living ™ for en kendt sovesofa-specialist. 

 

D E S I G N S   F O R   C O M P A C T   L I V I N G

Vi udvider dit hverdagsrum 

Vi vil gerne tilbyde møbler, der gør en forskel i hverdagen. Godt design, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet. Innovation Living er ikke bare et navn, det er det, vi gør! Godt æstetisk design skal gå hånd i hånd med stor funktionalitet og god komfort. Derfor har vores fokus altid været på at skabe langtidsholdbart design med en moderne appel. 

 

 M I L J Ø

Vi forsøger altid at producere til en bedre pris, men ikke for enhver pris! 

Vi værdsætter et godt og varigt miljø - i sin bredeste definition. Derfor bliver det meste genanvendeligt affald som pap, plastik, jern og metal adskilt og brugt i andre produktioner. Resterende, brændbart affald forbrændes i lavforurenende anlæg. 

Vi bruger et minimum af plastik i vores emballage og er gået over til mere bæredygtige emballagealternativer. Som international virksomhed ser vi det som vores pligt at bidrage til bedre arbejdsforhold og et renere miljø for alle. 

5  Å R S  G A R A N T I

Vi tror på en kvalitet – der holder 

Vi sætter høje kvalitetsstandarder. Vi har gjort det nemt at servicere og opdatere vores sovesofaer. Har du brug for en ny madras eller betræk til din Multifunctional sovesofa, skal du blot besøge en lokal forhandler. Hvis noget ikke er som forventet, så gå venligst til vores kontaktoplysninger her eller ring til vores lokale kundeservice - og vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig. 

Læs mere om vores kvalitet og garanti her.

D A N S K   D E S I G N

Skandinavisk design der holder 

Vi er stolte af at sige, at hvert produkt er lavet med en passion for compact living. Inspireret af skandinaviske, langtidsholdbare og moderigtige designs – Innovation Living laver multifunktionelle sovesofaer, der passer ind i hjem, hvor der mangler plads. Hvis du ønsker mere information om vores designere, så klik her

A M F O R I   B S C I 

Adfærdskodeks

Det har altid været vores prioritet at give vores medarbejdere de bedst mulige arbejdsforhold. Længe før der blev foretaget revisioner, som vi kender dem i dag, engagerede vi os i udviklingen af ​​lokalsamfund ved aktivt at ansætte minoriteter og støtte uddannelse af flygtninge og studerende. 

Vi er forankret i den danske kultur, hvor alle er lige uanset baggrund eller stilling. I dag bliver vores produktionsfaciliteter i Ukraine og Kina løbende revideret i forhold til Amfori BSCI Code of Conduct for at sikre gennemsigtighed og gode forhold for dem, der støtter og arbejder for os og vores leverandører. 

 

M E N N E S K E R   O G   P A R T N E R S K A B E R

Vores virksomheds grundlæggende værdi er respekt 

Siden vores grundlæggelse i 1971 har vi været en uafhængig, familieejet virksomhed. Virksomhedens grundlæggende værdi er respekt. Respekt overfor kolleger, kunder og miljøet. 

Vi tror på, at glade medarbejdere i kombination med gode og langvarige partnerskaber med leverandører og kunder er nøglen til succes. 

Vi har dedikeret os til at designe og udvikle innovative, fremtidssikrede og holdbare designs kombineret med den nyeste teknologi. 

 

Vi har dedikeret os til at designe og udvikle innovative, fremtidssikrede og holdbare designs kombineret med den nyeste teknologi

 

5 0  Å R S  E R F A R R I N G  I  B R A N C H E N

En del af Innovation Living Group

Innovation Living er den del af Innovation Living Group, et højt respekteret, familieejet dansk møbelfirma med mere end 50 års ekspertise i branchen.

Læs mere om Innovation Living Group her

 

keyboard_arrow_up