keyboard_arrow_down

HOSPITALITY PROJEKTER

Innovation Living har specialiseret sig i at udvikle og producere æstetiske, komfortable og brugervenlige sovesofaer, der vil øge funktionaliteten og anvendeligheden af ​​dine kvadratmeter. Udover at blive brugt i private hjem er vores produktsortiment også yderst relevant i forhold til lejelejligheder og hotelværelser.

Vi tilbyder et unikt værditilbud, opnået gennem distribution på tværs af 86 lande og 1.500 forhandlere. Ejerskab af vores produktionsfaciliteter er kernen i vores fleksible forsyningskæde, hvilket gør os i stand til at opfylde vores partneres forventninger om levering til tiden, den rigtige kvalitet og professionel eftersalgsservice. Endelig vil de højeste kreditvurderinger tilbyde et sikkert og langsigtet samarbejde.

 

Udvalgte referencer

R E F E R E N C E

NHOW HOTEL
NETHERLANDS

R E F E R E N C E

THIRTY SEVEN HOTEL
MALTA

R E F E R E N C E

LEONARDO BOUTIQUE HOTEL
ISRAEL

R E F E R E N C E

LA TORRE DEL CESTELLO B&B HOTEL
ITALY

R E F E R E N C E

KAISERSTRAND BEACHHOTEL
GERMANY

R E F E R E N C E

RENTAL APARTMENTS
PORTUGAL

 

R E F E R E N C E

TILES HOTEL
PORTUGAL

R E F E R E N C E

PRIMA HOTEL
ISRAEL

R E F E R E N C E

IRCHITECT APARTMENTS
BULGARIA

R E F E R E N C E

NH HOTELS
ITALY

R E F E R E N C E

RENTAL APARTMENTS
PORTUGAL

 

R E F E R E N C E

VILLA VERDE
ITALY

Kontakt os for yderligere information

C E R T I F I C E R I N G E R  &  S T A N D A R D E R

Produktstandarder og certificerede faciliteter

Som en dansk virksomhed med produktion og hovedkontor i Danmark står CSR højt på vores dagsorden. For at sikre gode arbejdsmiljøer og gennemsigtighed i vores forsyningskæde bliver vores produktionsfaciliteter og leverandører i Ukraine og Kina løbende revideret i forhold til amfori BSCI Code of Conduct.

Derudover har vi erfaring med at arbejde tæt sammen med certificeringsprogrammer for at sikre, at produkter kan bestå test i forskellige lande og få godkendelser som 1IM, Crib 5, IMO 2010 FTF, Svanemærket, FSC-certificeret træ og BSCI for at nævne nogle få. Vi udvider løbende vores brug af certificeringer, i tæt dialog med vores kunder.

T E K S T I L E R

Kundernes egne materialer

Vi har et bredt udvalg af tekstiler, teksturer og farver at vælge imellem, men vi understøtter også, at kunderne kan bruge deres egne tekstil materialer. Så hvis du er en professionel erhvervskunde med et stort gæstfrihedsprojekt, der har specifikke ønsker om at bruge dine materialer.

Vi vil arbejde tæt sammen med dig om tekstil eksperimentering og -testning for at sikre, at tekstilet holder den nødvendige kvalitet og matcher vores design- og produktionsmuligheder. På denne måde sikrer vi, at den kan indarbejdes i vores sovesofadesign og er velegnet til den ønskede brug og produktets levetid.

V E D L I G E H O L D   &   F O R N Y

Udskiftning af reservedele

Vi giver mulighed for at forlænge et produkts livscyklus ved at tilbyde vaskbare og aftagelige betræk og mulighed for at forny reservedele. På denne måde går kvalitet og holdbarhed hånd i hånd, og beskytter både miljøet og din investering.

At tilbyde denne mulighed tilskynder til at engagere sig i cirkulære mønstre i stedet for at købe nye sovesofaer. Giv dit Innovation Living-produkt et nyt liv ved at genbruge, istandsætte eller reparere det.

 

B Æ R E D Y G T I G H E D S P R A K S I S 

Demontering & genbrug

Som en del af vores rejse mod mere bæredygtig praksis bruger vi vores designproces til at fokusere på evnen til at skille produkterne ad til genbrug. Hvilke materialer bruges, hvordan de kombineres, og hvordan de adskilles i enkelte dele og sorteres til genbrug efter endt livscyklus.

Hvert design skaber en ny udfordring, og nogle designs er mere velegnede til demontering end andre, men ECO-dimensionen er altid en integreret del af vores måde at tænke på.

3 D  F I L E R  

Indretning med 3D filer

Vi støtter indretningsarkitekter i at vælge det rigtige produkt til projektet. Derudover deler vi vores 3D-filer i .fbx- og .dwg-format for at lette designprocessen. Et stærkt samarbejde, der kan være med til at sikre en glidende rejse fra idé til endelig levering.

keyboard_arrow_up