C H I E F    D E S I G N    O F F I C E R

Per Weiss

Den danske designer Per Weiss er født i 1959 i Danmark og er Chief Design Officer for Innovation Living Design Office International. Som en all-round kreativ person startede han sin karriere som professionel musiker, mens han læste på Arkitektskolen i Aarhus. Derefter prioriterede han sine designvisioner højere og arbejdede for nogle af de kendte danske arkitekter, Friis & Moltke, Schmidt, Hammer & Lassen. 

I 1988 blev han uddannet industriel designer og har været en del af Innovation Living siden 1989. Han er drivkraften bag den konstante kreative udvikling af kollektionerne. Inspireret af en skandinavisk designtradition samt mode- og livsstilstrends, skaber Per langtidsholdbart design med en moderne appel. 

 

F L E M M I N G   H Ø J F E L D T

Grundlægger af Innovation LivingTM

Innovation Living™ blev grundlagt i 1971 i Danmark af Flemming Højfeldt. Inspireret af sin personlige erfaring med de første produktionsfællesskaber inden for flower power-generationen, startede han virksomheden med en produktion af sækkestole. I slutningen af ​​1980'erne tog ønsket om at producere eget design over. Flemming blev inspireret af de succesrige japanske futoner samt ønsket om at skabe et selvstændigt brand med egne originale designs. Dette var ideen bag det succesfulde sovesofakoncept kendt som Innovation Living.

E M I L   H Ø J F E L D T 

Produkt- og produktionsudviklingschef

 

 

Oliver & Lukas WeissKrogh

Studio WeissKrogh

Oliver og Lukas WeissKrogh grundlagde Studio WeissKrogh i 2012 og har siden designet produkter for forskellige møbelproducenter som Innovation Living, BOGO og Frandsen Group.  
Studio WeissKrogh er fokuseret på at designe værdifulde, gennemtænkte, kommercielle og miljøvenlige produkter, der vil gøre en forskel for slutbrugeren. 

To ambitiøse brødre med stor passion for møbeldesign. De voksede op i et kreativt hjem med forældre uddannet inden for arkitektur og industrielt design. Da de voksede op, rejste de verden rundt og havde altid design og kultur i fokus. Denne opvækst har givet dem et bredt kendskab til møbelindustrien, design og arkitektur. Oliver og Lukas WeissKrogh er sønner af designeren Per Weiss, Chief Design Officer hos Innovation Living og Anne Mette Krogh, Indretningsarkitekt hos Paustian Interior. 

 

A N D R E A S   L U N D 

Industriel designer

Andreas Lund Design ligger i København, og har fokus på at skabe tidløst, konstant design i en moderne og innovativ skandinavisk ånd. Andreas er uddannet fra Danmarks Designskole i år 2000 og har arbejdet med design lige siden. Andreas har bl.a. samarbejdet med Innovation Living ved at udvikle Unfurl sovesofa, og er i dag underviser på Det Kongelige Danske Arkitektakademi. 

J E S P E R   E L G 

Ejer af V1 Gallery i København 

Jesper er direktør og ejer af V1 Gallery i København, som anses for en platform for samtidskunst. Jesper Elg har tidligere været aktivt medlem af Innovationsdesignkontoret og Statens Kunstråds Udvalg for International Kunst. 

Foto af Nicolaj Thaning Rentzmann

P E T E R   H E N R I K S E N 

Industriel designer 

Peter Henriksen Design er placeret i Aarhus, og Peter er uddannet arkitekt i industri- og produktdesign fra Arkitektskolen Aarhus. Peter arbejdede som industriel designer hos Innovation Living gennem 1990'erne, hvor han hjalp Innovation Living Design Office med at udvikle flere designs. 

keyboard_arrow_up