Innovation Living Group 
+ 50 års erfarring inden for møbelproduktion 

Velkommen til Innovation Living Group – et højt respekteret, familieejet dansk møbelfirma med mere end 50 års ekspertise i branchen, som har har gjort os førende inden for møbelproduktion.

Vores originale til gang til design, rettidig levering og lave reklamationsrate gennem vores egne produktionsfaciliteter afspejler vores kerneværdier.

Vi opererer fra tre certificerede produktionsfaciliteter, strategisk placeret rundt om i verden, hvor mere end 400 dedikerede fagfolk arbejder. Disse faciliteter strækker sig over omfattende produktions- og lagerområder på mere end 70.000 kvadratmeter.

Sourcing med bæredygtighed for øje

Bæredygtighed er i vores DNA. Vores egne produktionsnetværk i Danmark, Østeuropa og Asien sikrer en effektiv sourcing, men samtidig lokal leverance, hvilket reducerer vores CO2-aftryk og unødvendig transport.

Global rækkevidde med lokal forpligtelser

Med aktiviteter i mere end 90 lande er vores lokale faciliteter og lagre tæt på vores kunders behov. Vores netværk af over 1500 forhandlere garanterer, at vores produkter når ud til kunder verden over.

Vores miljøcertificeringer

Vi er stolte af vores omfattende miljøcertificeringer, der inkluderer amfori BSCI, REACH, FSC, Svanemærket, Oeko-Tex og GRS. Disse certificeringer afspejler vores engagement i ansvarligt indkøb, etisk produktion og miljøbevidste praksisser.

Kvalitet, design og innovation

Vores fokus på kvalitetshåndværk, design og innovation sikrer vores kvalitet. Som en pålidelig og troværdig leverandør påtager vi os ansvaret for at levere produkter, der ikke blot opfylder, men overgår forventningerne. Hos Innovation Living Group investerer du ikke bare i møbler; du investerer i en 50-årig arv af kvalitet, pålidelighed og innovation.

Innovation Living

Expand Your Living Space

Innovation Living™ er et dansk møbelfirma, der bygger på den stolte danske tradition for møbeldesign.

Vi drives af troen på, at form og funktion må gå hånd i hånd for at skabe innovative, holdbare designs til daglig brug. Vores produkter fremstilles med en passion for kompakt boligindretning og henter inspiration fra skandinaviske principper, der forener tidløshed og trends, hvilket gør dem ideelle til pladsbevidste hjem. Vi sætter standarden i branchen med enestående komfort og kvalitet, der præsenterer unikke mekanismer, og tilbyder som standard en femårig produktionsgaranti.

Som en global specialist i sovesofaer samarbejder vi med nogle af de mest anerkendte forhandlere i Europa, USA og Asien. Vores unikke, konceptuelle omnichannel-tilgang gør det muligt for os - i samarbejde med vores kunder - at etablere et unikt brand-space i et specialiseret niche-segment. Denne tilgang sikrer, at enhver kontakt med Innovation Living™ er en oplevelse skræddersyet til at overgå dine forventninger.

Vi dedikerer os til kunsten at designe og udvikle multifunktionelle sovesofaer, hvilket har givet os den velfortjente anerkendelse som en international sovesofaspecialist. Vi udfordrer konventioner og gentænker, hvordan en sovesofa skal se ud og føles, ved at skabe originale designs, der bygger på de grundlæggende principper for dansk design: Elegance, funktionalitet, komfort og kvalitet.

Udforsk vores verden af sovesofaer på www.innovationliving.com

Tenksom

One seat in the right direction

I en verden, hvor bevidst forbrug er afgørende, er valget af produkter af høj kvalitet og med lang levetid afgørende for at reducere ressourceforbruget og forureningen. Hos Tenksom påtager vi os dette ansvar ved at tilbyde sofaer med fokus på bæredygtighed, design og komfort.

Som producent af polstermøbler er vi forpligtede til at udvikle produkter, der er optimeret til en forlænget levetid. Dette inkluderer omhyggelig udvælgelse af materialer og gennemtænkt design, alt sammen med fokus på bæredygtighed, adskillelse og evnen til at blive genanvendt, hvilket afspejler vores engagement i at skabe en grønnere fremtid.

Praktikalitet møder elegance i hvert af vores designs, da alle vores produkter har aftagelige betræk for nem vedligeholdelse. Med 10 års garanti på vores rammer anerkender vi vores tilgang til holdbarhed og lang levetid og sikrer, at din investering varer ved.

Vi efterlever nogle af verdens strengeste miljøstandarder og bærer stolt certificeringer som svanemærket – det officielle nordiske miljømærke. FSC-certificeret træ er indarbejdet i alle vores produkter, og fra design til emballering er hver eneste detalje optimeret for at minimere CO2-udledning under transport og opbevaring, hvilket afspejler vores engagement til bæredygtighed.

Hos Tenksom redefinerer vi ikke kun møbler; vi former fremtiden. Vi ønsker, at forbrugerne bryder den usunde ’køb og smid væk’-kultur, ved at tilbyde designsofaer med bæredygtighed for øje.

Udforsk vores sortiment på www.tenksom.com

 

ScandinavianUpholstery

Hos Scandinavian Upholstery er vi ikke bare en polsterleverandør; vi er din særligt udvalgte partner til at realisere dine visioner

Vores tilgang er todelt: For det første tilbyder vi et bredt udvalg af standarddesigns for at imødekomme en lang række præferencer. For det andet tilbyder vi muligheden for at designe, udvikle og levere eksklusive white-label designs til store internationale forhandlere i Europa og USA. Med et unikt team af interne og eksterne designere skaber vi produkter, der forener design, funktionalitet og komfort.

Da vi forpligter os til at skabe ekstraordinære møbler, er vi også forpligtet til at sikre, at vores partnere har alt, hvad de har brug for til at formidle vores produkters unikke fordele til deres kunder. Derfor tilbyder vi ud over design, produktion og levering også en omfattende markedsføringspakke, der inkluderer alt det indhold, der er nødvendigt for effektivt at promovere vores produkter.

Udforsk et udvalg af vores produkter på www.scandinavianupholstery.com

keyboard_arrow_up