P R A K S I S   F O R   B Æ R E D Y G T I G H E D

Afmontering og genbrug 

Som en del af vores rejse mod en mere bæredygtig praksis, har vi i vores designproces valgt at fokusere på, hvilke muligheder der er ved at skille produkterne ad til genbrug.  

Hvilke materialer anvendes, hvordan de kombineres, og hvordan de adskilles i enkelte dele og sorteres til genbrug efter endt livscyklus. 

Hvert design skaber nye udfordringer, og nogle designs er mere velegnede til demontering end andre, men ECO-dimensionen er altid en integreret del af vores måde at tænke på. 

R E D U C E R I N G   A F   C O 2    E M I S S I O N E R

Designs til flad pakning 

Vi har altid elsket de enkle og logiske argumenter for flad pakning. 

De små pakker reducerer risikoen for skader, sænker omkostningerne og reducerer CO2-emissioner under transport og opbevaring. Fladt pakkede møbler er nemmere at håndtere og montering i hjemmet giver øget værdi, da den lettere håndtering fra butikken gennem smalle trapper og gange. Vi bestræber os hele tiden på, at reducere den påvirkning vores produkter har på naturen. 

Udover flad pakning bruger vi et minimalt forbrug af plastik i vores emballage og har skiftet til mere bæredygtige emballagealternativer. Vi er ikke CO2-neutrale, men vi bliver ved med at arbejde hårdt for at minimere vores CO2-fodaftryk. 

 

G I V    T I L B A G E   T I L   N A T U R E N

Vi planter 10.000+ træer hvert år

For at bidrage til balancen i det globale økosystem planter Innovation Living mere end 10.000 træer hvert år for, at hjælpe med at kompensere for vores forbrug af træ. De træer  vi planter, overvåges af en certificeret skovfoged. 

 

V E D L I G E H O L D E L S E   O G   O P F R I S K N I N G

Udskiftning af reservedele 

Vi opfordrer vores brugere til at genoverveje beslutningen, inden de kasserer deres sovesofa. Vi giver mulighed for at forlænge et produkts livscyklus ved, at tilbyde vaskbare og aftagelige betræk, samt mulighed for at forny reservedele. 

At tilbyde denne mulighed opmuntrer til at engagere sig i cirkulære forbrugermønstre i stedet for at købe nyt. Giv dit Innovation Living-produkt et nyt liv ved at genbruge, istandsætte eller reparere det. 

 

O P F R I S K   D I N   S O V E S O F A 

Aftageligt, vaskbart og fornybart 

I 2021 øgede vi - og gør stadig - vores fokus på aftagelige betræk, da denne mulighed gør det nemt, at vælge mere sarte tekstiler og giver mulighed for, at forny betrækket i slutningen af ​​dets livscyklus. 

Du skal blot fjerne, vaske og sætte betrækket på igen - eller udskifte med et nyt betræk for, at genopfriske udseendet af din sofa. 

Se alle sovesofaer med aftageligt betræk​.

G E N B R U G S S T O F

Tekstil lavet af genanvendt plastikaffald

Vivus er navnet på vores OEKO-TEX certificerede tekstil lavet af 100% genanvendt polyester. 
Det genbrugte polyestergarn er lavet af genbrugsplastikaffald. 

Plastikaffaldet rives til flager af en maskine, smeltes derefter ned til pellets og ekstruderes til garn. Produktionen af ​​genbrugstekstil bruger ikke så meget energi eller ressourcer som, at skabe fibre og tekstiler fra bunden. 
Se Vivus-tekstilerne her

keyboard_arrow_up