D I T   P E R S O N L I G E   V A L G 

Dit personlige valg af komfort og stil 

Du kan gå på opdagelse i de forskellige designs, i kategorien Multifunctionals. Komfort og stil er universelt forstået, men vi anerkender dit ønske om at tilføje et personligt præg og skabe en sofa, der er lavet efter dine præferencer for komfort og stil. 

  

Dit valg af komfort

Du kan vælge mellem vores fire højkvalitetsmadrasser vist nedenfor.

Klassisk Fasthedsvurdering: Fast 

Madrasstørrelser: 120 / 140 x 200 cm. Classic-madrassen er lavet af genbrugsskum, det er slidstærkt og giver en høj grad af støtte til en behagelig søvn. Vores højdensitetsskum giver stærk bevægelsesisolering, hvilket gør det nemt at dele madrassen. Vælg vores klassiske madras for en fast komfort. 

Latex
Fasthedsvurdering: Medium 

Madrasstørrelse: 140 x 200 cm. En åndbar naturlig kerne af højkvalitets latex sikrer en holdbar madras, der tilpasser sig din krop. Latex føles køligere end skum og reagerer øjeblikkeligt på alle dine bevægelser. Da latex er afledt af en bæredygtig ressource, er det et miljøvenligt valg. Vælg vores latexmadras for en medium komfort. 

Fjeder Fasthedsvurdering: Blød 

Madrasstørrelser: 120 / 140 x 200 cm. Med pocket-fjedre er Springmadrassen det oplagte valg for en blød komfort med effektiv trykaflastning. Tilføjelse af flere lag fiberfill sikrer den umiddelbare komfort og hjælper yderligere med at reducere varmen i løbet af natten.  
Vælg vores Springmadras for en blød komfort. 

Blød fjeder Fasthedsvurdering: Ekstra blød

Madrasstørrelser: 120 / 140 x 200 cm. Soft Springmadrassen tilbyder en unik komfort, opnået gennem kombinationen af ​​pocketfjedre og den indbyggede topper af hyper blødt skum.
Vælg vores "Soft Spring" madras for en ekstra blød komfort. 

 

Dit valg af styling 

Du kan bestemme udseendet og tekstilet til din madras, samt vælge hvilke ben/arm-mulighed, du foretrækker.
For tekstilmuligheder, klik her

 

Nordisk madras (ikke-aftagelig) 

Dette er standard madras-looket med pull downs. Du bestemmer selv, hvilket tekstil du kan lide, og skulle du senere komme til at ændre mening om stil eller farve, kan du vælge mellem de to aftagelige betræks muligheder, vi tilbyder.
Fås til alle madrasser. 

Nordisk cover (aftageligt) 

Dette betræk har en slank, afrundet overflade med stylinger i hvert af madrassens hjørner. Den dækker hele din madras og giver dig mulighed for, at vælge en anden farve. Skal du ændre udseendet, skal du blot købe et nyt betræk i stedet for en ny madras.
Fås til alle madrasser. 

Sharp Plus Cover (aftageligt) 

Dette betræk har en tynd overflade med stylinger på tværs af madrassens kanter. Den dækker hele din madras og giver dig mulighed for at vælge en anden farve. Skal du ændre udseendet, skal du blot købe et nyt betræk i stedet for en ny madras.
Fås til alle madrasser. 

keyboard_arrow_up