MED BÆREDYGTIFHED FOR ØJE

Multifunktionel daybed - yderst velegnet til genbrug 

Puri er vores bud på et design, hvor hver detalje og materiale er blevet evalueret og prioriteret med bæredygtighed for øje. 

”Vi har i mange år set en tendens til mindre byboliger. Det reducerede boligareal er med til at mindske folks negative påvirkning af miljøet. 

Med designet af Puri har vi prioriteret et minimalistisk holdbart formsprog. Der lægges stor vægt på en robust konstruktion for at sikre, at Puri kan vedligeholdes over tid." 

Per Weiss
Chief Design Officer

 

 

Ved omhyggeligt at udvælge miljøvenlige materialer, der genbruges og fornyes, er Puri daybed udviklet til at blive givet videre til fremtidige generationer. 

 

De aftagelige sædebetræk 

Puri er udstyret med vaskbare betræk, som er nemme at tage af og sætte på igen. Betrækkene kan fornyes efter behov. Så det er vores håb, at Puri vil blive værdsat og vedligeholdt for fremtidige generationer. 

Komforten

Kernen af ​​højspændstigt OEKO-TEX®-skum omgivet af bløde lag af OEKO-TEX®-fiberfyld skaber en fast madras, der er velegnet til komfortabel siddeplads og søvn. 

Rammen

Den minimalistiske designintention bag Puri kommer til udtryk i den æstetiske ukomplicerede sorte metalbund, hvor stellet holder sædehynderne og bordpladen på plads. 

Puderne

Puri daybed leveres med en medfølgende pude. Hyndernes indvendige betræk er lavet af overskydende tekstil, og pudefyldet er lavet af OEKO-TEX certificeret genbrugsfiberfyld og højspændstigt skum. 

D E S I G N   U G E N

Puri daybed blev introduceret på Circular Furniture Days 2022

Vi er stolte af at have introduceret Puri til Circular Furniture Days i  2022. Det var en stor begivenhed, hvor Innovation Living delte og fik endnu mere viden om måderne at arbejde med cirkulære møbler på.

Det ligger i vores DNA at have bæredygtighed i tankerne, og cirkulæritet er tankerne bag designet af Puri daybed.

Vil du vide mere om de Cirkulære Møbeldage klik her.

 

E N V I R O N M E N T

Tekstil lavet af
genanvendt plastikaffald

Argus & Vivus er navnene på vores OEKO-TEX-certificerede tekstiler lavet af 100 % genanvendt polyester.
Det genbrugte polyestergarn er lavet af genbrugsplastikaffald.

Tjek Argus & Vivus-tekstilerne og resten af vores 2022 Red Label-tekstiler her.

 

keyboard_arrow_up