Flere muligheder på mindre plads.

Find din nærmeste forhandler her

K O N T O R    E L L E R    G Æ S T E V Æ R E L S E

Udvid dit boligareal

Optimer kontoret eller gæsteværelset, så det passer til flere formål.
At have den ekstra sofa til at slappe af med en god bog på eller tage en hurtig lur i rolige omgivelser. -Alt er muligt, når du har en kompakt og komfortabel sovesofa.

Du vil altid have den ekstra seng, når venner eller familie overnatter, eller du bare har brug for at få en stille stund på egen hånd.

Uanset hvad, er ét faktum typisk det samme – du får mest ud af de kvadratmeter, du har.

F L E R E   M U L I G H E D E R  -  M E R E   K O M F O R T

Aslak kan bruges som enten 140 x 200 cm seng eller som sofa, som
udvidelse af dit kontor eller gæsteværelse

 

A S L A K    S O V E S O F A
 

Juster hovedhøjden til
din foretrukne stilling

Vores Aslak sovesofa design er udstyret med en behagelig madras, der gør den perfekt som både sofa og hverdagsseng.

Den har plads til 3-4 personer i sofastilling, og dobbeltsengen på 140 x 200 cm gør den perfekt til to personer at sove på.
I sengen har Aslak en fire-trins hovedelevation, der gør det muligt at slappe af i løbet af dagen og aftenen, før du laver den om til en seng for en god nats søvn.

Aslak sovesofaen udnytter pladsen frem for at tage den. Når den ikke bruges som seng, kan du opbevare sengetøj, hynder mm under sengen, da den har en opbevaringsløsning, der effektivt giver dig mulighed for at prioritere plads til andre funktionelle møbler.

Vælg mellem fire typer komfort og et bredt udvalg af tekstil typer og farver for at tilpasse sovesofaen til dit hjem og personlige behov.

M U L T I F U N C T I O N A L S

Personlig komfort ved design

Den grundlæggende konceptuelle designidé bag Innovation Living-serien af ​​multifunktioner kombinerer håndlavede madrasser fastgjort til metalrammer med integreret hovedelevation og trælameller, hvilket resulterer i holdbare og yderst komfortable sovesofaer til at sidde og sove.
Konceptet kan tilpasses gennem en række udvalgte madrastyper, samt en bred vifte af komfortfunktioner og udskiftelige betræk, der giver mulighed for en personlig sovesofaoplevelse.

Vi sætter en stor ære i vores høje kvalitetsstandarder og tilbyder livstidsgaranti på både lameller og gear på alle multifunktionsmaskiner.
Vores design sikrer, at alle dele af sofaen kan vedligeholdes eller slidte dele udskiftes. Skulle du beslutte dig for at skille dig af fra din multifunktionelle sovesofa, er det muligt at adskille og genbruge alle dele. Dette gør sortimentet ikke kun langtidsholdbart, men også miljømæssigt ansvarligt.

keyboard_arrow_up