Frigør værdifuld plads i dit hjem med en multifunktions sovesofa

Find din nærmeste forhandler her

K O M P A K T   D A G L I G S T U E
 

Sovesofaer kan fungere som komfortable sofaer uden at ofre komforten

At få mest muligt ud af sin stue bør ikke være et kompromis.

Vi mener, at form og funktion skal gå hånd i hånd for at skabe innovative, holdbare designs til hverdagsbrug. Dag og nat.
En sovesofa giver dig mulighed for at leve komfortabelt i kompakte omgivelser. Det fungerer som et perfekt sted at samles og slappe af.

Brug den som din primære sofa i din stue, brug den som seng til daglig eller lad den fungere som en gæsteseng, når du har venner eller familie på besøg. En multifunktionssofa med funktioner udvider dit opholdsrum.

S L Y D E R S  

Individuelle sovesofaer, der fungerer som midlertidige soveløsninger
for maksimal pladsoptimering

 

 

Vi skaber sovesofaer, der gør
en positiv forskel i din hverdag.

 

Gør din stue til dit leverum.
Idun er af stilfuldt design og en komfortabel sofa, perfekt til at slappe af sent om aftenen efter en dejlig middag. Se mere her
 

Idun fungerer som et perfekt sted at samles og slappe af. Brug den som din primære sofa i din stue, brug den som seng til daglig eller lad den fungere som en gæsteseng, når du har venner eller familie på besøg.

I D U N   S O V E S O F A
 

Når pladsen er småt i hjemmet,
er multifunktionalitet nøglen!

Ved første øjekast er Idun en sofa inspireret af nordisk design.
Iduns elegante design og tidløse æstetik med brede armlæn og lyse egetræsben hylder skandinavisk møbeldesign. Alligevel er Idun meget mere end et fantastisk design - det er funktionelt.

Idun forvandles let til en sovesofa via to enkle trin. Skub bunden ud og juster metalbenene, og slip derefter ryglænet ned, og du har fuldført ombygningen fra sofa til en 140 x 200 cm dobbeltseng. En pocket affjedret base, der passer på en metalramme, gør Idun meget holdbar.
Under madrassen er der en let tilgængelig opbevaringsboks, hvor sengetøjet kan opbevares.

keyboard_arrow_up