En hyldest til Verner Panton

Verner Panton er et af de største navne i dansk designhistorie.
Hans spektakulære brug af farver og materialer trodsede etablerede normer og traditioner og gjorde den danske arkitekt verdensberømt. Han blev en af de mest indflydelsesrige designere i sin tid.

Fra 1986 til 1998 havde Innovation Living den store fornøjelse at arbejde sammen med det danske designikon Verner Panton.
Samarbejdet startede, da Innovation Living søgte om licens til at relancere det fine Geometry-tekstil.

Et meget tæt og varmt forhold udviklede sig hurtigt mellem Verner Panton og Innovation Livings chefdesigner Per Weiss, hvilket førte til en aftale om udviklingen af et projekt, der i dag er kendt som den ikoniske Phantom stol.

Det tætte samarbejde førte efterfølgende til relanceringen af Illumesa, lanceringen af Panto pop og udviklingen af Panto Beam.
Desværre endte samarbejdet da Verner Pantons pludselige døde.


Unfurl Special

En hyldest til æraen med modige grafiske stoffer og interiørdesign fra begyndelsen af tresserne.
Unfurl er baseret på en stærk stålkonstruktion og er udstyret med Pocket Spring komfort.

Designet af Andreas Lund, Flemming Højfeldt & Per Weiss 2004

Produktdetaljer her


Oplev Verner Pantons univers

I 2021 var der en fantastisk mulighed for at genopleve Verner Pantons unikke univers på Trapholt museum i Kolding, Danmark – da udstillingen VERNER PANTON – COLORING A NEW WORLD kunne ses af alle.

Installationen Light and Colour, som Panton oprindeligt skabte til en udstilling på Trapholt i 1998, tog besøgende gennem otte rum med hver deres farveskala. Resultatet var en storslået, sensuel oplevelse, der henledte din opmærksomhed på den fysiske effekt, hver farve har på dit humør og dit velvære.

Trapholt - Verner Panton - Coloring a new world

keyboard_arrow_up