Multifunctionals
- designet til små boliger!

I bylivet bliver kvadratmetrene mindre og mindre, hvilket efterlader mindre plads til traditionelle møbler. Hvis du bor i en etværelseslejlighed eller bare har behov for at opnå mere plads i dit hjem – er du midtpunktet i vores opmærksomhed.

Optimer din bolig og find
multifunktionelle løsninger

Vores multifunctionals er en kategori for jer der lever et liv i begrænset plads. Vores Multifunctionals design integrerer personlig stil, personlig funktion og personlig komfort, for at give dig de bedste muligheder for at få mere plads ud af de samme kvadratmeter.

Vores Multifunctionals har plads til 3-4 personer i sofapositionen, og som dobbelt seng (140 x 200) er den perfekt til 2 personer at sove på. Når den er i sove positionen, har vores Multifunctionals en 4-trins hovedelevation, der muliggør at du kan ligge komfortabelt mens du ser TV eller læser en bog inden du går i seng for en god nats søvn.  

Uanset hvad – så får du det meste ud af de kvadratmeter du har.

 

Designet til adskillelse

Leder du efter et langtidsholdbart forhold?

Vores Multifunctionals sikrer at alle dele af sofaen kan vedligeholdes og udskiftes hvis de efter mange år bliver slidt op.

Læs mere her

 

Flere muligheder på mindre plads

Find din nærmeste forhandler her

Sovesofaen
til dag og nat 

Kernen i vores Multifunctionals sovesofaer er en udelt og fleksibel madras, hvilket sikrer en stabil liggeoverflade.

Se det fulde Multifunctionals sortiment

 

Personlig komfort
igennem design

Vores Multifunctionals designs kombinerer håndlavede madrasser fastgjort til metalrammer med integreret hovedelevation og trælameller, hvilket resulterer i holdbare og meget komfortable sovesofaer.

Find den sovesofa, der passer til dine behov og personlige stil. Tilpas komforten ved at vælge den madras, der passer til dine personlige præferencer. Beslut til sidst udseendet af sovesofaen ved at vælge farve og madrasstil.

Se hele udvalget af Multifunctionals products 

 

Samme sofa,
forskellige betræk

Vi tilbyder aftagelige betræk til mange af vores sovesofaer, da denne mulighed gør det let at skifte farve, og tilbyder muligheden for at forny betrækket i slutningen af dets livsforløb.

I stedet for at udskifte hele sofaen, vil dette skabe en væsentligt mindre påvirkning af miljøet.

Alle aftagelige betræk kan maskinvaskes på 30 grader. Du skal blot fjerne betrækket, vaske det og sætte det på igen – eller udskifte det med en nyt betræk, for at genopfriske din sofa.


Se alle sovesofaer med aftagelige betræk


Mere inspiration

 

Expanding living spaces by you !

Små idéer til boligindretning, der maksimerer pladsen.

#ExpandYourLivingSpace @innovationliving

 

keyboard_arrow_up